Lycka och Framgång!

Det var en klok man som sa till mig: Det goda kommer tyst…..!

Ju mer jag tänker på det ju mer stämmer det.

Vi missar ofta allt som händer oss som inte slår till med buller och bång.IMG_5865

Idag är vi så matade att det är det som skräller går fort och gör mycket oväsen av sig som är lycka och framgång!

Tänk om LYCKA och FRAMGÅNG är att vara medveten om  att jag kan välja och ta ett litet steg i taget som leder mig till ett nytt val….och att jag själv har 100 % ansvar över mitt liv och hur jag förhåller mig till det och det runt omkring. Att det är när vi stannar upp lyssnar in vi får svaren på vårt nästa steg………att små justeringar över tid leder mot de resultat och drömmar vi bär inom oss och vill uppnå och uppleva……..

Att göra det jag älskar och älskar det jag gör……………blir det inga löpsedlar och rubriker med buller och bång på……. men vilken kraft det finns i det  och tänk om det är just det goda som kommer tyst som bidrar till att världen förändras till det bättre. När all vår potential och unika kraft tas tillvara.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Lycka och Framgång!

  1. Gillar att ta ett steg i taget och känna in, som Du skriver.
    Även att göra små saker och njuta.
    Lyckan finns inte där borta-i ett annat land t.ex. Den kommer när man minst anar. Då gäller det att se och känna den -stanna upp och ta till vara stunden och vara närvarande. Det där sista upplever jag att Du är ovanligt bra på Karin.

    1. Tack för dina härliga kommentarer Helena! Jag visst är det så att det är inom oss Lyckan finns och den kommer och går men är vi inte medvetna om hur den känns i det lilla då tror jag vi missar hela grejen och bara strävar utåt:) Livet är en gåva här och nu Det är Lycka Det:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s