Möjligheter kanske föds ur misstag och nybörjaranda

bild[3]

Idag har jag lagt fokus på att tänka möjligheter! Inget märkvärdigt med det för det finns möjligheter runt om oss hela tiden och jag tror alla är och vill vara öppna för möjligheter som dyker upp.

Det som är spännande är att när jag medvetet fokuserar på något då öppnas det upp nya spår i mig som jag inte har sett och det är häftigt! Tror det kallas utveckling!

Ibland kan det vara riktigt löjliga möjligheter som öppnas upp men kanske det är det som gör livet värt att leva.

Jag har under de senaste två månaderna bestämt mig för att kliva upp vid  0500 och nu äntligen börjar det faktiskt fungera. Jag har också bestämt mig att planera in att träna mer för jag bara älskar att träna.

Så i morse så vaknade jag och gick till träningen 0500 även om jag skulle ha kunnat gå en halvtimme senare för jag hade ett möte i närheten kl 0730………..men jag tog då möjligheten att basta efter träningen vilket kändes som lyx och en kanonbra start på dagen

Hade ett spännande och intressant frukostmöte med två entreprenörer som berättade om alla misstag de hade gjort under 2012 som var ett riktigt katastrofår……..men när vi vände det till alla möjligheter som hade öppnats upp allt de hade tagit till sig och lärt sig så väger alla möjligheter över med råge.

Jag har förmånen att ta logonomlektioner av en fantastik kvinna och första gången så blev det så mycket prestation för mig för oj vad svårt det är att vara novis och nybörjare….men när jag såg vilka möjligheter som öppnar sig när jag är en härvarande nybörjare som är där för att lära så öppnas det hur många möjligheter till utveckling och nya idéer som helst.IMG_5989

Ja jag fortsätter mitt möjlighetfokus och idag har jag också blivit inbokad som föreläsare på TRR i Stockholm med PYSPUNKA! Hur kul som helst  …….Tänk vilka möjligheter det öppnar både för mig och de som kommer att lyssna och jag undrar vem mer som tar möjligheten att boka in en PYSPUNKA 🙂 Allt är löjligt möjligt!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s