Walk my talk!

IMG_6191

Jag har som några av er vet två ledord 2013 i allt jag gör och det är Frihet och Frid.

Det bästa jag vet är när mitt liv böljar. Jag älskar full fart och möten med människor  och nya situationer …..samtidigt som jag har ett stort behov av att landa i allt härligt och ta det till mig. Då kan jag expandera suga i mig  alla klokskaper och bidra till något bra för andra.

När jag gör så blir mina drömmar och det jag vill göra verkligt och sant och jag kan ta nya steg som utmanar mina valda sanningar.

Att ändra på mina tankebanor och framförallt mitt görande är så otroligt spännande. Jag behöver ständigt påminna mig själv att det är jag som väljer att allt är möjligt och att livet är NU och NU och NU. Medvetenheten gör att jag kan göra val som alla leder till de resultat jag vill nå och det liv jag vill leva. Att hela tiden fokusera på det jag vill ska växa.

Så i helgen har jag landat, läst, filurat och gjort allt långsamt och på ett annat sätt för att se vad som händer. Jag vill inte säga att det är speciellt  bekvämt och att stora resultat visar sig på en gång ….men jag vill lovsjunga eget ansvar och medvetna val för att ta fram den unika potential vi har inom oss.

Så nu är jag laddad och öppnar upp för en ny spännande vecka där jag är frustande förberedd på alla möjligheter som finns bakom hörnet så jag säger… Bring it on :))

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s