Honom ska vi ha !!!

bild

Nästan varje gång vi återkopplar ”Ditt professionella rykte!” till en person så kommer ett litet tvivel……. Är jag verkligen så här bra?

Det är så här du upplevs av din professionella omgivning, känner du inte igen dig? …svarar vi.

Jo! jag känner verkligen igen mig och det är det är så här jag vill uppfattas men jag är så ovan att få det presenterat.

Varför är vi så osäkra på hur bra vi faktiskt är?

Är det för att vi tänker på tjuren Färdinand under korkeken som inte uppfyllde matadorernas förväntan när de skrek BRAVISSIMO! HONOM SKA VI HA!! ………Eller är det för ”Hej jag heter Gina jantelagen .com” som Gina i melodifestivalen sa.

Kanske det är hög tid att ändar på det. Det är kul att  konkret veta sitt professionella rykte och lägga fokus på det som är bra och kan bli bättre istället för att förstärka det du inte tycker är kul och är bra på.

Det handlar inte om att vara på ett visst sätt utan det handlar att vara sig själv och ta fram sin potential så att Effektivitet= Livskvalitet! Så att det blir kul att arbeta och leva och göra det man är riktigt bra  på det sätt man mår bra av. Snacka om bra marknadsföring som lyser!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Honom ska vi ha !!!

  1. Hej Karin! Tänkte bara säga GRATTIS på födelsedagen den 13/3. Brukar vara inne och läsa din blogg och tycker att du är såå duktig!! Ha det bra och stora kramen från Cecilia…du vet hon som inte hade någon potta att sätta fast på cykeln utan fick klämma fast ”bebisen” på pakethållaren, eller hon som inte orkade kliva upp mitt-i-natten och göra banangröt…ha, ha det var tider det.

    1. Tack Cecilia 🙂 Oj vad GLAD jag blir! Det här var en av de finaste födelsedagspresenterna!! och till svar så säger jag ……men det finns ju inga renar 😉 Visst kommer du ihåg! Oj så kul vi har haft och just nu när jag skriver så hör jag din morfar Rune som härmar våra ”barn ” när de skriker och lever om 🙂 Stor Kram och Vi måste bara snart träffas ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s