NU!!!

bildDet är NU vi kan välja att se det som är bra………GE oss själv lite extra Kärlek och uppmuntran och fokusera ännu mer på det vi KAN påverka.

Det är NU vi kan välja att se det som är bra i livet ….. i världen och uppskatta de små tingen som är Gratis och gör livet rikt och lyckligt.

Jag menar Kärlek..Tid …Uppmuntran…Mod…Uthållighet …allt det som det finns överflöd och som vi själva kan välja att använda precis som vi vill.

Kanske är det när det är som mest kallt och grått vi kan välja att mysa prata med varandra och göra det vi mår bra av ………..för världen blir inte bättre för att det blir vår ute ……..utan världen blir bättre när vi hittar våren inne i oss själva i det lilla i allt………… Då kan vi alla vara med och bidra till en bättre värld. Det börjar med oss själva med en tanke ett val en handling inte med att det är sol och vår ute. ……….Tankar i vårvintern!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “NU!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s