Pyspunka i Eskilstuna!

Idag hade jag förmånen att hålla en Pyspunka föreläsning i Eskilstuna. Vi började med mingel och lunch och när en tjej vid mitt bord frågade vad jag gjorde så kom det så naturligt ...Jag lever min dröm!

Och jag kan göra det mycket för att jag vet mitt professionella rykte!

Min tagline alltså mitt professionella rykte i en mening lyder.

”Med glädje närvaro och mod berör och inspirerar Karin dig att  bygga på dina styrkor och leva livet fullt ut”

bild[2]

Ett av det största Pyyset ,alltså energiläckaget i arbetslivet är att vi inte konkret känner till vårt professionella rykte. Vi känner inte till hur bra vi är vår potential som andra ser det och då får vi inte riktigt kraften att förstärka det vi är bra på och tycker är kul.

Jag tycker att alla ska ta reda på sina professionella rykten för då skulle det hända hur mycket som helst …Idag är det inte alla som kan göra det men jag tror att snart så kommer det att bli ett av de viktigaste och effektiva verktygen vi har …….. tills det blir verklighet så har jag förmånen att hålla föreläsningen Pyspunka där jag inspirerar till att ta eget ansvar göra medvetna val så att man får kraft och mod att bygga på sina styrkor och leva livet fullt ut.

Jag älskar verkligen att inspirera och föreläsa och på så sätt vara med att bidra till att vi lite mer tar fram potentialen i oss så att vi mer kan leda oss själva så att det blir …… Effektivitet = Livskvalité  i våra arbeten och i våra liv i stort.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Pyspunka i Eskilstuna!

  1. Tack fina Karin för att du delar med dig på ditt alldeles unika och lysande sätt! Har haft förmånen att lyssna på dig flera gånger och du lämnar mig alltid berörd! Och för mig har insikten om mitt ”professionella rykte” varit ett av de viktigaste bidragen till att jag vågat sträcka på mig och steg för steg bli ännu mer av den jag verkligen ÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s