HÄRVARO – NYCKEL TILL ALLT?!

bild[3]

Jag åkte på en magsjuka i helgen med medföljande supervekhet och lite feber….ja, så kan jag nog beskriva helgen. Jag är urdålig på att vara sjuk och jag är peppar, peppar sjuk väldigt sällan så när jag ligger där så kan jag inget annat än att ligga där. Vad jag menar med det är att då sover jag allt jag kan och gör inte ett skit om jag har möjlighet. Jag är närvarande, nyttjar verkligen tiden till att känna, tänka sova och om jag tar bort all skuld på vad jag skulle ha gjort eller vad alla andra gör i detta fantastiska väder…… När jag gör det, ja då får jag energi mitt i det sjuka. ( nu ska tilläggas att jag aldrig varit allvarligt sjuk utan bara vanliga åkommor)

Men det är egentligen härvaron som jag vill komma till som jag tror är nyckeln till så mycket och öppnar upp många nya möjligheter som vi inte ser om vi inte är här och nu. När jag är härvarande så kan jag helt plötsligt välja att fokusera på solen och hur den känns istället för på blåsten.

När jag är härvarande kan jag ge kunden den bästa service som finns och ha kul under tiden vilket ger mig energi till nästa kund och till nästa dag. När jag är härvarande kan jag hejda mig ett slag och tänka att är det här verkligen mitt som sägs eller handlar det om något annat. När jag är härvarande kan jag bestämma mig för att ge mig all den kärlek jag vill som sedan kommer alla andra till gagn för det finns ett överflöd av kärlek som inte kostar något men som ofta kommer ur härvaro…NU ..NU…och NU.

Det här sista dygnet då jag bara släppt och varit i härvaro och sovit har det kommit nya idéer nya infallsvinklar och framförallt påmint mig vad som är viktigt. ……….för som ni vet.

När man är frisk önskar man sig mycket …när man är sjuk önskar man sig bara en sak …Att bli frisk. 

Nu är det måndag som jag verkligen älskar och jag tar med mig härvaron lyssnar in för att mjukstarta så att flygningen kan lyfta på rätt sätt så den tar rätt fart när jag kan åka till blåkulla.

Ha en härlig veckan och lyssna …in stanna upp … var i härvaro för här finns energi som vi tappar och här finns DITT svar på hur du mår bra och lever ditt liv precis som du vill.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s