Håller du det du lovar? Till dig själv?

bildPåsken är min favvohögtid alla kategorier. Det känns som det är så mycket som händer både i naturen och i oss människor. I mig så känns det nästa som om hela kroppen och knoppen och hjärtat transformeras ….att tankar som legat och grott nu liksom kommer upp till ytan och blir tydliga och formbara ….att solen, som vi  nästan alla verkar ha förmånen att få njuta av luckrar upp och smälter bort det gamla så att det nya får börja spira och gro. 

En känsla av enorm frihet har jag nu och med frihet kommer ansvar och det kanske är just eget ansvar som ger frihet. Att jag utifrån mig kan välja vad som är frihet för mig och ta ansvar att jag gör val eller handlingar som tar mig dit…….Igår kom frågan 

Håller jag det jag lovar ……till mig själv?…..och varför lovar jag mig själv saker som jag inte håller?

Jag  är betydligt duktigare att hålla det jag lovat till andra ibland på bekostnad av det jag lovat mig själv. I år har jag jobbat med mig själv att välja mer utifrån lätthet, glädje och energi och det är ovant och inte alltid lätt att motivera mina val för andra så ibland orkar jag inte hålla det jag lovar till mig själv…….bild[1]

Men det  jag  så tydligt kände igår och där poletten trillade ner Tjoho!…… var att när jag håller det jag lovar till mig själv får jag en enorm kraft och energi och jag känner att jag expanderar och växer som människa. Här tror jag en liten nyckel finns för att må bra och på så sätt kunna hålla det man lovar till andra ännu bättre och med en helt annan kraft och ärlighet som berikar. 

Här är en av nycklarna till att vara i sin fulla potential lite oftare …lite mer ….lite starkare. Världen behöver människor som vill vara i sin fulla potential för det är så vi kommer att berika varandra och världen ännu mer. 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s