Putsa fram Diamanten!

bildJag har den fantastiska förmånen att ha en mentor. Varje gång vi träffas så blir jag lika överväldigad, tacksam och lycklig att någon som egentligen inte behöver eller har tid tar den tiden och lägger på mig. Det är stort!

Min mentor är en superduktig, ödmjuk och  framgångsrik chef för ett stort bolag och första gången  vi träffades berättade hon sin resa för mig ….oj vilken resa, vilken karriär.

Andra gången vi träffades så fick jag en fråga som slog ner som en bomb i mig.

OK Karin, Varför är du där du är i livet idag?

Först blev jag arg och jämförde mig med min mentors karriär och sedan blev jag underlägsen för JAG värderade min karriär på ett helt annat sätt än jag värderade min mentors karriär…….

Men sedan blev det en av de viktigaste frågorna som jag ställt till mig själv, för jag började skriva ner hur mitt liv har sett ut vilka val  jag har gjort och vad jag är stolt över ….och plötsligt så kändes det som om jag putsade på en diamant. Min diamant och den började lysa!

Vi har alla en diamant!…vår väg… vårt liv…som vi kan vara stolta över och den kan inte jämföras eller värderas med någon annan eller något annat än oss själva.

Så ta fram putsduken och putsa på din diamant! Där finns din potential som bara väntar på att få börja lysa!! 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s