Att välja Lätt!

bildDet som är lätt att göra är också lätt att inte göra.

Små steg som att varje morgon ta beslut vilka känslor som jag vill lägga fokus på…..att ta hand om mig själv… att lyssna på härlig musik….. att tänka igenom dagen vad jag har lärt mig …att se det som är bra istället för att se det som är dåligt….att påminna mig själv att jag inte behöver hålla med eller ändra min åsikt utan bara intressant ta emot andras åsikter ….att berömma andra och peppa alla som VILL…… att le mot mig själv och kanske någon annan………att tro på mig själv och det jag vill bidra med……att njuta av att äta ………att vara tacksam över att jag både känner blåsten och solen mot min kind…… att ringa till en vän och säga att jag tycker om honom eller henne…..att borsta tänderna…. att tänka tankar som gör mig glad och fnissig….

Ja det är lätt att göra men det är också lika lätt att inte göra. Men när jag väljer att göra det som är lätt kommer bonuseffekten att jag mår bättre går bättre och känner livet i mig på ett härligt sätt som smittar!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s