Möjlighetsmöten som expanderar!

IMG_3197I år har jag gjort ett medvetet val att upptäcka nya  sammanhang med människor. Det är hur spännande som helst. När jag lyfter blicken så finns det så många nya intressanta människor och sammanhang som jag aldrig ens varit i närheten av.

Igår var en dag full av  möten med nya personer som öppnade upp helt nya och otänkta  möjligheter och tankar. Genom att bara lyssna och känna in utan att värdera  så lär jag mig så ofantligt mycket både om mig själv och andra.

Jag behöver inte ha rätt, vara rätt, eller ens tänka rätt utan kan utifrån där jag just nu är bara ta in och expandera i det som händer.

En enormt härlig känsla som verkligen berikar mitt liv Wow! Tack alla som jag träffar att ni bjuder på er själva och delar med er av era tankar och sanningar.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Möjlighetsmöten som expanderar!

  1. Just så! Vem kan avgöra vad som är rätt!? Jättebra att kunna lyssna-men ibland är man så ivrig att få berätta sitt eget. Vi vet ju att vi lär oss mer på att lyssna.
    Att utbyta tankar med helt nya människor är ju otroligt berikande, men de gamla vännerna utvecklas kanske också och har mycket att ge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s