Härabetsdags och trygghetszonsflyttning

bild[2]Jag är på väg till Barcelona för några dagars härarbete!! Hur lyxigt och busigt som helst! Bara för att jag VILL och KAN.

Mitt liv har alltid varit otroligt bra och jag vill hela tiden utvecklas och må ännu bättre och bli ännu mer Karin. I hela mitt liv har jag drömt om att resa mycket men av olika anledningar har det inte blivit så. När jag har rest har jag dessutom omgivit mig med personer som kan det här med att resa och så jag har liksom åkt med. Det har varit otroligt smidigt  bra på alla sätt men också gjort att jag tvivlar på min egen förmåga. NU känner jag att det är tid att  utmana  min egen sanning och trygghetszon att resa själv. Ett super litet steg för mänskligheten och kanske t.om ett dåligt steg med tanke på miljön, men ett stort steg för mig och förhoppningsvis så expanderar jag så jag kan ge världen mer av mig själv. (Oj så pretentiöst och O Jante men det bjuder jag på. Jag är helt övertygad om att när vi expanderar som individer så expanderar världen)

Jag är otroligt tacksam över mitt liv. Att jag får arbeta med det jag älskar, alla underbara människor jag har förmånen att träffa som varje dag förstärker att ALLT är Möjligt och det vidgar mitt sätt att se på livet.

Det låter som jag ska vara borta ett år ..men jag är hemma redan på torsdag men häng gärna med för jag tänker också visa att det GÅR att njuta ha kul och få mycket gjort ……om nu någon har tvivlat på det.

Barcelona here I come!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s