Hej Barcelona!

IMG_2591OJ!! vilken häftig eftermiddag jag har haft och snacka om hur bra det blir när man är i nuet ser, och gillar läget…

Så här är det….

Det gick väldigt snabbt för mig att boka resan hit till Barcelona speciellt hotellet. OCH…….. Jag har nu bokat ett hotel i Barcelona fast 11 km utanför.

Först tänkte jag ”Klommer Karin” men då kom taken Släpp!!!! och jag vände det till att nu får ja även träna på att åka buss och så får jag chansen att  upptäcka något jag aldrig skulle ha upptäckt om jag bodde inne i Barcelona.

Så jag har haft en fantastisk dag med underbart väder och insupit  så mycket här i Sant Joan Despi.IMG_2588

Jag har kollat in, rekat och konstaterat att nästa allt är stängt på söndagen. Det råder ett lugn och en fridfullhet här  idag som nästan går att ta på. ALLA och jag menar IMG_2587ALLA cyklar och det förstärktes med en cykel demonstration som jag kom mitt i. Jag har funnit paradiset mitt i staden om jag vill vandra långt …..och det går även att gå in till Barcelona därifrån…….och sist men inte minst så var det något firande i andra änden av stan där man både åt sparris och grillade den här långa korven.

Ja, tänk vad mycket jag har fått vara med om på bara några timmar.

IMG_2590Jag nöp mig i armen när jag satt i en park och insöp det ”vanliga” livet här för en vecka sedan var jag i Happsta med 1 m snö.

Nu är det ett jobbkvällspass som väntar.

Så jag fortsätter min upptäcktsresa både utåt och inåt.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s