Tänk om det är det omöjliga som är möjligt!

 

IMG_2600Igår ”rekade”  och såg jag att det fanns ett ställe man kunde utgå ifrån för att vandra. I morse packade jag min väska med vatten anteckningsbok och så gav jag mig iväg.

För er som känner mig lite så brukar jag vissa hyss för mig. Eftersom nästan alla bara pratar spanska här så valde jag att idag att öva mig på engelska och tala ut alla tankar och känslor som jag kände högt för mig själv.( Oj vad nyttigt och vad jag kan mycket bara jag får fundera lite.)

 

Jag går ofta hemma och då minst två timmar i stöten, så det är inget nytt …men vad intressant när det blir fem…sex …sju timmar och osäkerheten om vart jag är på väg, lite tristess och när jag ska vända visar sig. IMG_2599

Idag har jag sett så mycket vackert som blommor grönska, sol, mängder av fjärilar ochIMG_2596 så många fula hus skräp och sagt ”olá” till alla jag har mött. Jag hade aldrig fått uppleva det jag upplevt idag om jag inte hade bokat ”fel” hotel. Jag har också rört om i skallen och kroppen och fått så mycket jobb gjort när jag återvände på hotellet.

Vi planerar och bokar och försöker förutse framtiden hela tiden, men det blir mer och mer klart för mig det magiska som händer när det inte blir som vi planerat och när vi möter det med nyfikenhet och glädje.Det är kanske där det möjliga finns i det omöjliga som vi inte riktigt ser.

En spännande dag då jag egentligen haft.”måndag gör jag ingenting” men fått så mycket på plats när det gäller PYSPUNKA och DITT PROFESSIONELLA RYKTE så jag väntar på spänning när det blir i morgon och

”Tisdag ser jag mig omkring ………”

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s