Tisdag ser jag mig omkring….

IMG_2608Idag tänkte jag egentligen bara ta en tur på stan och kolla läget för både mitt knä och blåsorna gav sig tillkänna efter gårdagens vandring …..men nyfikenheten tog över ….

Jag såg en flagga högt uppe på ett berg……sagt och gjort jag började vandra uppåt i ett underbart vackert villaområde med stora fina hus med blommor och hundar som skäller och så lugnt. Jag går uppåt och uppåt och så …..än en gång kommer jag igen helt rätt så lätt.

Hur fina vandringsstigar som helst  som går i olika vägar för cyklar och vandrare så jag fortsätter gå och tänker kan det vara så lätt att hitta rätt …ja lätt är det inte fysiskt…det  är brant och varmt och vattenflaskan är hemma men jag är så lycklig och tänker ….Äh! jag drack ju vatten i morse och mina ben är guld för de hjälper verkligen mig upp…….. och så kommer det fjärilar i alla färger och liksom hälsar mig välkommen. IMG_2615Jag tar mig upp på toppen till flaggan en vidunderlig utsikt … och världens bästa IMG_2620härarbetsställe. Vilken känsla och en grymt effektiv stund där jag sätter Pyspunkaverktyg och workshop på plats och njuter för fulla muggar.

Och ner går det som en dans så lätt och kanske är det så att det vi gör ibland behöver få gå lite trögt för att sedan kännas lätt som en plätt.

IMG_2622Hungrig som en varg vill jag äta lunch vid 15.00 då allt är stängt Siesta …men jag hittar ett ställe och som på alla andra ställen så pratar de inte engelska så jag är nu triggad som tusan att lära mig spanska för lunchen som jag gjorde mig förstådd till blev öl en liten potatiskaka som jag fick smaka och en stor chokladkaka med glass!!! Briljant!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Tisdag ser jag mig omkring….

  1. Behöver du verkligen lära dig spanska när det gick så bra med lunchen? 😉 Så härligt du verkar ha det, men hur blir det nu imorgon onsdag då du redan varit ute och vankat? Mys och pys på, stor kram syrran!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s