Onsdag går jag ut och vakar……

IMG_2624Ännu en dag i mitt paradis och ett annorlunda Barcelona. Jag vaknade och hade en grymt kreativ jobb morgon och sedan var det ju vankar dagen idag så jag snörde på mig skorna och gav mig iväg. Strålande som klarblå himmel och skönt fläktande ljumma vindar och nu visste jag hur jag lättast skulle ta mig upp till vandringsstigarna på berget så siktet var inställt på vankande.

Och tänk vad mycket gjort man kan få när man vankar omkring och säger Wow!! För det var en sådan dag igen….Jag vet inte hur många gånger jag har sagt Wow! för att det är vackert, underbart, härligt, svettigt……..och så kom ibland en annan Wow! känsla när jag tappade lite tillit för att jag inte riktigt visste  var jag var och vad som skulle komma framöver ……om det finns djur som jag inte riktigt är beredd på…ljud från människor som jag kanske ska vara rädd för……..

Spännande det här med tillit för så är det ju hemma också … inte vet jag vad som ska hända eller vem jag ska träffa på men jag har en stark tillit på att det ska bli det bästa så jag wowade mig och bytte till bra tankar. Tänk vad tankar och känslor kan spela en ett spratt bara för att jag är på ett nytt ställe utan att ha någon med mig. IMG_2625

Ja sedan har jag nu bestämt 6 sånger jag vill ha på min begravning inte för att jag vill dö  nu men kanasig som jag är så tycker jag det är spännande att fundera ut och känna in det …… och så har jag föreläst Pyspunka för alla i Barcelona  från ett högt berg …så har det rört runt i skallen och även där kommit fram nya sätt  som jag kan marknadsföra mig på…… jag har spelat in några filmer till min nya fb sida Pyspunka …..och så  sist men inte minst ,utan helt fantastiskt kul så har jag fått meddelande från Per att det kommer in spännande och kul uppdrag med Ditt Professionella Rykte …men annars så har jag mest  gått ut  och vankat……..

IMG_2632Och på väg hem såg jag den här skylten så Oj vad jag vill hit igen så jag kan vanka 3 mil till Barcelona Oj hur mycket kommer då att kunna skapas….? 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s