Torsdag sitter jag i tankar…..

 

bildJa i morse så packade jag min väska och så började min resa hem till Stockholm. Eftersom det var tanke dag idag …tur som bara den …eller tajmat i minsta detalj, så hade jag tid att reflektera och landa och liksom suga i mig de här underbara dagarna och vad den har lärt migbidragit tillberikat mig med  och vad som har expanderat i mig.

Så här kommer bekännelsen jag har lärt mig att det skulle vara bra att kunna Spanska ……lita på min intuition och tillit till att allt kan hända och att allt händer hela tiden det är bara det att vi inte upptäcker det.

Resan har bidragit till ett större självförtroende att JAG KAN 🙂 och en otrolig tacksamhet och ödmjukhet att JAG KAN 🙂

Den har berikat mig med så många härliga tankar upplevelser och trygghetszons förflyttningar. Och jag har expanderat som person för jag känner ännu mer lycka, glädje och tacksamhet att jag får leva just nu och jag har också  hållit det jag lovat att göra för mig själv för att må ännu bättre.

Sen att åka Arlanda express och höra…  ”och för er som bor här säger vi Välkommen hem!” …..få gå och skratta och lära mig ännu mer om min röst av en härlig logonom lärare samt en gofika med Per Frykman och KatyCaroan Ja då kan jag ju säga att Tack Torsdag! för att jag fick möjlighet att  sitta i tankar ……………

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Torsdag sitter jag i tankar…..

  1. Imorgon får du göra vad du vill!!!!!
    Det kommer att gå bra för du har ju tränat hela veckan på det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s