Känn rädslan och våga ändå!

bild[1]Så var titeln på en bok som jag läste för …ja oj  så tydligt det blir vad många år jag har blivit. Coolt,  för jag läste nog boken för närmare 20 år sedan…men det jag vill komma till är att det stämmer så väl än idag …och jag tänker ofta på den titeln.

Jag vill sprida ”Ditt professionella rykte” till alla och jag vet att vi har så mycket inom oss som inte kommer ut. Under en längre tid har jag funderat på att göra en Fb – sida  Pyspunka som jag hoppas kan inspirera till att du kan leda sig själv och kliva fram och bli den fantastiska person som du är ännu mer.

Men det som är skumt är att jag har känt mig lite rädd för att göra det ….lite konstigt eftersom jag  bloggar, är på fb twitter och tycker om att skriva och filura…men idag så gjorde jag det ändå och….

Vilken respons och vilka hejarrop jag har fått. Det har varit som julafton!  Tack från hela mig för det stöd jag har fått idag. Det ger mig så mycket kraft och mod för att våga göra mycket mer som jag känner rädsla för. Där bakom hörnet väntar det som jag aldrig kunde räkna ut men som jag verkligen drömmer om TACK!!!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s