Professionella rykten i praktiken!

Varumärke_3D_webIdag träffade jag Frida Ullén Ekaterina på Scansov. Jag var ute efter en bra redovisningsfirma som jag kan fundera med och som dessutom kanske kan få mig att se redovisningen  som lite roligare eller i mitt fall känna mindre skuld för just den biten som redovisning är för mig.

När vi är ute och föreläser så säger vi ofta att Ditt professionella rykte går före dig och ofta tas beslut om dig när du inte är närvarande. Men det finns något som är närvarande – Ditt professionella ryktebild[1]

Jag hade hört om dessa tjejer och hur bra de var att prata med. Dessutom vill man inte skicka in papper utan istället gå dit i egen hög person för de är så härliga och bra att träffa.

Så idag träffade jag dem och jag vet alltså inte hur bra de är på bokföring men allt som jag hört om dem stämde på pricken och de levde upp till sina rykten till punkt och pricka.

Vi pratade en stund och jag berättade vad jag arbetade med och brann för och varför jag hade valt dem…………. Åh sa Frida vad intressant för vi har undrat hur vi ska få ut just det till kunderna, för det är det vi brinner för och för att få kunder som vi vill jobba med.

Känslan har förkörsrätt i hjärna framför det logiska som min kollega Per Frykman brukar säga och visst är det så. Tänk då att sätta ord på det som  går före mig och avgör och leva det i varje möte. Då kan man konkurrera på helt andra villkor sina egna unika.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Professionella rykten i praktiken!

  1. Hittade du någon redovisningsbyrå som uppfyller dina kriterier? Om inte kan jag rekommendera dig att gå in på ababaloo.se. Hon heter också Karin, har gedigen erfarenhet inom området från mikroföretag, till internationella aktörer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s