Härvaro och möjlighetstänk

bild[1]Jag vill bli enkelhetsexpert. Och det bästa är att det yrket känns så rätt och ligger i tiden. Vi fastnar ofta i det som inte går och i metoder och verktyg ..men tänk om det går och tänk om det inte behövs så många verktyg eller att vi redan har full av dem alldeles själva ….Vi behöver bara bli medvetna om att de finns och att det enkla och tillsynes omöjliga faktiskt fungerar.

Jag har försökt via telefonbanken att få ut kontoutdrag från första kvartalet 2012….men de måsta beställas och skickas per post och det tar en vecka.

Igår gick jag på banken och tänkte göra det omöjliga alltså få det utskrivet och i handen på en gång. Med lite vänliga ord och beröm så gick det! Egentligen hur enkelt som helst och han som stod i kassan blev min hjälte så jag gjorde hans dag.

Jag tror vi kan välja vi ser allt och jag JUBLADE  inom mig när jag gick hem igår för jag tänkte….. Tänk vad mycket annat som vi tror inte går som faktiskt går bara vi tar ett beslut att göra det. NU är allt möjligt tänkte hela jag …ända till jag väl hemma tittade på utdragen och såg att det var från fel konto! Skiiit !

NU kunde jag ha gått igång men bestämde mig att vara snäll med mig själv andas och omfamna att det ändå faktiskt hade funkat!! Jag har nog aldrig varit så kärleksfull och snäll med mig själv.  Det omöjliga hade ju hänt ..och har det hänt EN gång så borde det ju kunna hända två gånger… 🙂

Så idag gjorde jag samma sak på ett annat kontor och tjejen i banken blev min hjältinna och nu också med rätt kontoutdrag och när jag skulle betala sa hon: Nej det bjuder vi på!

Så nu fattar ni vad jag tänker ..Det omöjliga blev möjligt två gånger och dessutom ännu bättre. Visst är det härligt! Det krävt tillit ett visst fotarbetet och uthållighet men ALLT ÄR MÖJLIGT!  och ENKLARE ÄN VI TROR!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Härvaro och möjlighetstänk

  1. Jag tror också att det mesta är möjligt. Om man bemöter människor på ett trevligt sätt och talar om hur glad och tacksam man blir över deras insats-ja då gör de ofta hur mycket som helst för att hjälpa. Så fungerar jag själv och jag är inte så ovanlig människa,
    Så är jag övertygad om detta: man går in i en sak med TANKEN att detta ska gå-och så gör det det. Enkelt-jaa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s