Utmaningen!

bild[1]Jag har satt upp olika saker jag vill göra, utmana mig i, sammanhang och personer jag gärna vill träffa och vara delaktiga i under 2013.

Så för mig är det så spännande att inte bara skriva ner det och prata om det utan verkligen GÖRA och sedan utvärdera och känna efter hur det kändes vad som händes och vad jag lärde mig på det Tror det kallas Livets skola och den verkar ha hur många nya program och klasser som helst vilket är så fascinerande.

Jag har länge varit nyfiken på vad som skulle hända med mig under ett tyst retreat och när jag fokuserar på det så dyker det naturligtvis upp många olika sorter och många pratar om det och har kunskap om det ( ni vet hur det är när man väntar barn och helt plötsligt ser barnvagnar överallt).

Så nu är det dags med en första start för att se om det är något för mig och vad jag tycker känner och så ….för det vet jag ju inte innan jag har provat.

Jag åker till Flen idag vid lunch och återkommer mitt på dagen på söndag.DSC_0315

Blir det slut på syre på söndag är det kanske för att jag pratar så mycket och tar igen allt prat jag missat men då är det bara att sms skicka meddelade på fb eller skriva stort ……Spar på orden Karin för vi behöver också syre:)  för då har jag alla mina kära meddelande verktyg på igen …..

Men tills dess så säger jag Ha en underbar helg och njut av allt som kommer i er väg och omfamna livet på allra bästa sätt. Det ska jag göra men på ett nytt och utmanande sätt. Kram!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s