Tystnad som förstärker!

417824_404498216324833_1273022228_nFörra helgen gjorde jag det. Jag åkte på ett tyst retreat. Tänk så många tankar och egna sanningar vi har om det vi inte känner till. Tänk så lite vi vet om vad som händer med oss själva när vi gör på ett lite annorlunda sätt ……och rädslan som finns att att vi ska bli förändrade ….. tappa fotfästet …bli flummiga ….. för alltid vara förlorade …

I själva verket handlar det för mig om att vi blir mer härvarande och vi kan relatera till vad som känns bra eller inte bra när vi gör nya saker och utifrån det leva lite mer.  Helt plötsligt har vi något att referera till och förhålla oss till istället för att göra mer av samma sak och på samma sätt.

Precis det hände med mig. Två underbara dygn på Peace & Quiet men  Charlotte som inte driver en retreat utan jag får kliva in och ta del av hennes passion. Hon är Peace & Quiet och det enkla och det naturliga som det faktiskt handlar om när man är tyst och bär tystnaden tillsammans. En underbar lyx att vara med mg själv mina behov och tankar som jag dessutom tänkte färdigt, eller i vissa fall släppte för de var redan klara. Nya som dyker upp, en enorm tacksamhet för det jag har och får uppleva och en glädje att känna vinden höra fåglarna och se den spegelblanka sjön på kvällen.bild

Tystnaden för mig blev inte tung och svår den blev enkel och lätt och den tog fram ännu mer glädje, kraft, energi och tydlighet att kliva in i Karin ännu mer på ett självklart sätt. Jag känner mig mer fokuserad än någonsin och på samma gång öppen att ta emot det nya och låta det landa i mig så att jag gör på mitt sätt som är jag och som gör mig unik.

Och tänk att vi alla är unika med olika behov och drömmar som vi kanske bara får tag i när vi ger oss själv en liten stund i tystnad. Vilken potential vi bär på som bara ligger och väntar på att få bli upptäckt! Wow!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

4 reaktioner till “Tystnad som förstärker!

  1. Jag upptäckte detta med tysta retreater för fyra år sedan, nu väljer jag att varje termin åka på en sådan. Favoriter är hos Birgittasystrarna i Djursholm eller Vadstena, härligt och något jag behöver (när jag väl hade provat och märkte det) ,-)

    1. Härligt! Ja och jag trodde att tystnaden skulle vara tung och svår men den var så lätt och läkande för mig. säkert olika olika gånger men otroligt intressant :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s