Matematiska beräkningar och prinsesstänk!

bild[2]Ända sedan jag varit liten har jag velat vara en prinsessa. Känslan av att allt är möjligt att Jag kan göra allt utan att vara rädd eller sätta begränsningar och sedan den underbara romantiska känslan, den som är som en saga. Jag får ofta höra att jag är för glad för positiv och att det inte är realistiskt och fungerar i verkligheten …för det är faktiskt inte så lätt och man kan inte låssas vara glad hela tiden.

Men Tänk om det ÄR så lätt och om jag inte låssas OCH TÄNK om DET FUNGERAR!_DSC5141

För mig är det så att det jag tänker och känner och vill ska hända också händer. Oddsen att det ska bli så är att jag själv jobbar med att vara känna och agera som jag vill att det ska vara. Jag fyller på mig själv med allt gott fint underbart som jag ser hör förnimmer så till den milda grad att jag tror att världen är vacker och människor är goda. Jag VÄLJER alltid att se det som är bra och möjligt i en situation och framförallt vad jag kan lära av det. Det kan låta pretentiöst, egoistiskt och kanske tillochmed tråkigt. Att jag varje dag medvetet vill välja de tankar och handlingar som får mig ett pyttesteg närmare den jag vill vara och det liv jag vill leva.bild[7]

Världen är inte som den är utan den är som jag väljer att se den. OCH mitt liv är inte som det är utan det är mitt LIV min GÅVA som JAG väljer att de det. För mig är det helt underbart och jag fortsätter fylla på välja och ta mitt ansvar för när JAG mår bra DÅ ser jag andra och då VILL jag att andra ska må bra och lyckas. Om jag kan få 3 människor om dagen att må bra som i sin tur sprider det till 3 personer till så mår 2187 människor bra på en vecka och fortsätter det att sprida sig i samma fast så mår 4782969 personer!!!!! bra på två veckor.

Och allt börjar med mig att jag väljer att se det som jag vill se tänka på det jag vill tänka fokusera på det jag vill ska växa för att må så bra som jag vill må.

Jag mår som en prinsessa!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

3 reaktioner till “Matematiska beräkningar och prinsesstänk!

 1. Hej Karin
  Du har så kloka tankar om livet. ( :
  Själv har jag alltid fått höra att jag vill förmycket o att jag måste dämpa mig. Varför då?? Jo för att jag tar förmycket plats o säger vad jag känner o tycker. Inte alttid bekvämt för vissa. Men jag fortsätter vara den jag är o jag vet att jag duger precis som jag är. Och alltid glädjer jag någon med mun positiva syn på livet o alltid retar jag någon. Men det är så livet är. Stor kram till dig för att du fortsätter att vara som du är och att du sprider värme o glädje med dina inlägg.
  Kram Maggan♥

  1. Tack för din kommentar Maggan ❤
   tack för att du VILL och skriver och tykcer och det är klart att du ska ta Plats. Det är ju därför vi är här. För att ta den plats vi ska ha och må bra i diet för fatta vad du sprider till anadra när du gör det och mår bra. Och du duger inte bara…. Du är unik och helt fantastiskt bra 🙂 Kraaam ❤

 2. ” Prinsesstänk” ¨så genialiskt! Vad får Dej att tänka så rätt kan man undra. Erfarenhet och en önskan om ett bra liv för Dej och världen gissar jag.
  T.o.m i sjukdom och elände kan man alltid hitta något fint. Det gör att människan överlever och sprider det goda.
  Det finns alltid tillräckligt att gråta över- men lika mycket att glädjas över. Det är vi själva som väljer. Ha en God dag! Varm kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s