Jag ÄR så Glad!

 

bild[1]Igår läste jag en artikel från 2012 på vad man ångrar sig på dödsbädden. Jag blev så glad för det som stod på 5 plats var……

  1. Tillåtit sig själva att vara gladare.
    –Många förstod inte förrän på slutet att känna glädje är ett val man kan göra. De hade stannat i gamla hjulspår och behållit den familjära säkerheten. Rädsla för förändringar hade gjort att de låtsades vara nöjda med tillvaron, fast de i själva verket längtade efter att få skratta på riktigt och ha riktigt kul igen.

Det vi vet som vi inte kan ända på är att allt förändras hela tiden. När vi förstår att ”säkerheten” inte ligger i att låssas eller låta någon annan bestämma vad Jag mår bra av och tycker är kul eller på vilket sätt jag vill tänka känna och göra  ….Utan den ligger i att välja hur JAG vill se på förändringar och MITT liv Just nu! DÅ blir jag så GLAD för det är enkelt det är Gratis och det kan vi alla göra.

När vi tillåter oss själva att vara gladare så faller de andra bitarna på plats 

  1. Uppfyllt sina drömmar, i stället för att lyssna på andra.
  2. Inte jobbat så hårt.
  3. Vågat säga ifrån.
  4. Haft bättre kontakt med vännerna.

Och DÅ behöver vi inte ångra någonting på sin dödsbädd.

Så enkelt så kraftfullt och så livsavgörande!

Jag älskar att ha kul och må bra och jag tänker fortsätta att välja det varje sekund.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s