En Räkmacka!

mailNu kan jag erkänna det! Jag har i hela mitt liv åkt runt på en räkmacka!

Nästan allt jag har drömt om har gått i uppfyllelse och jag har klarat mig bra haft tur hela tiden. Jag är en riktig lyxlirare som tror att det vi drömmer om har vi kraft att uppfylla, bara vi fortsätter tro på det och jobbar utifrån det. Jag har levt ett drömliv och gör det fortfarande och nu ska jag avslöja det.

Min räkmacka är GLÄDJE!

Jag använder den i alla sammanhang alla tankar och i allt som händer mig. Glädjen får också styra mig när jag tar beslut, väljer och väljer om. Glädjen för mig är min energi och min kraft som får mig att lyfta blicken och vara tacksam för det jag har och får uppleva ….. att fåglarna sjunger för mig idag också så att jag ska bli glad.

För mig finns det inget alternativ ……att i varje stund hitta glädje och ta fram det är också mitt sätt hur jag förhåller mig till livet.

Livet är inte hur man har det utan hur man tar det och jag har åkt runt på en räkmacka och valt att se det som är bra glädjas åt det jag tycker om och fylla mig med det så mycket det bara går.

Jag tycker jag har lyckats bra och jag tänker fortsätta glida runt på min räkmacka för det är inte nog med att jag mår bra av det jag har också kul hela tiden så jag kan inte se vilket alternativ som kan mäta sig med det.

Vilken räkmacka åker du på ?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “En Räkmacka!

  1. Åh räkmacka som är så gott! Jaa jag tror jag åker runt på många olika räkmackor. Det viktigaste är ju att jag väljer det som är bra för mej. Då blir jag ju också glad och lycklig.
    Nu när jag börjat medicinsk yoga blir det något som är bra för min kropp så småningom.
    Så är det ju viktigt att våga välja om och nytt om något blir fel. Att inte envist stanna kvar och tro att ” det blir bättre” om man innerst inne vet att det inte blir det.
    I det lilla och enkla finns oftast det bästa för mej
    Glad att Du upplever att Ditt liv är ett drömliv! Det är vad Du valt och då blir det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s