Födda Briljanta!

bild[8]Förra veckan hade jag och min dotter  Maria förmånen att föreläsa och hålla en workshop för fantastiskt härliga ungdomar som av någon anledning har kommit utanför arbetsmarknaden. Vi sammanställde alla svar som de kom fram till i ett kompendium och jag skrev en text som jag tror gäller alla egentligen. Vi är så mycket bättre och  kan så mycket mer än vi än vi tror och skulle vi bara gå på det vi drömmer om och lägga fokus på att ta små steg mot de så är jag övertygad om att det skulle hända saker.

 

 

Jag skrev dessa rader i början av kompendiet och jag tänker att det rör oss alla för vi är födda att vara unika och briljanta ….men så händer det något.

”Vi tror och nästan helt säkert vet att nu är det helt magiskt att leva. Det har aldrig funnits så många möjligheter och allt ligger öppet och bara väntar på att någon ska komma och ta dem. Alla vi är födda att vara briljanta men på något sätt har vi tränats på att bli medelmåttor och lagom och inte sticka ut. Men DU har en uppgift när du är här på jorden och det är att expandera och växa till din fulla potential och bli den fantastiska person som du är. När du växer och gör det du älskar och mår bra av det så bidrar du till att andra gör samma sak så DU behövs mer än du tror.”

”Du kan välja hela tiden hur du vill må hur du vill att världen ska se ut och vilket liv du vill leva. Det gäller att välja och välja om och välja igen och sedan ta ett litet steg i taget framåt. För det stämmer att det är inte hur man har det utan det är hur man tar det som spelar roll och här kan vi välja hur många sätt vi vill hela tiden NU och Nu och NU!”bild5

”Allt vi drömmer om har vi kraft inom oss att förverkliga ……..annars skulle vi inte drömma om just det. Så börja tänk större ta tag i din dröm, din diamant eller din gnista och börja putsa på den…. fyll på dig själv med bra saker bra tankar bra känslor som får dig att ta ett litet steg närmare din dröm.”

”Du är unik …Du är viktig och Du har 100% ansvar över ditt liv. Se det som den största möjligheten som du fått och börja använd dig av det för det är starten till ditt drömliv.”

Börja idag ett litet steg som skapar DIN framtid som DU VILL ha den!

 ”DU KAN UPPNÅ DET OUPPNÅELIGA”

 ”Först och främst måste du sikta bortom din förmåga.

Du måste lära dig att fullständigt ignorera var gränsen för den går.

Försök göra det som du inte kan.

Om du tror det är omöjligt att få jobb på bästa företaget inom ditt område, sök dit.

Om du tror att du inte klarar av att driva ett företag, starta ett.

Om du tror att du inte har en chans att hamna på omslaget i Time Magazine, se till att hamna där.

Förverkliga din vision och dröm.”

Ingenting är omöjligt!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Födda Briljanta!

  1. Min mamma sa ofta ” sikta mot stjärnorna, så når Du marken” Börja tro att hon inte vågade tro att hon kunde nå stjärnorna.
    Hur som helst tror jag att det är bättre att tänka att vi kan allt vi vill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s