Uppdaterad uppkopplad för höstens upptäcksfärd!

5F3A1180Jag har haft den bästa sommaren, då jag gjort mycket som jag aldrig har gjort förut…. konfronterat gamla sanningar….  Tänjt rejält på min trygghetszon…summerat mitt liv lite mer i helikopterperspektiv och fått så många nya insikter som jag nu tar med mig. Jag har nog aldrig vilat…sovit… slappat…lyssnat… omfamnat mig själv och haft tid att tänka färdigt så mycket i hela mitt liv och jag känner att nu är jag verkligen  närmar mig att vara Karin fullt ut. 5F3A1941Så nu är det Äntligen dags att blogga igen. Jag har så mycket jag vill dela med mig av så jag har haft svårt att hitta en startpunkt och uppslag som liksom knäpper igång allt. Men här är nu bloggen med lite nya bilder, ny energi och framförallt vill jag hålla en röd tråd i det jag skriver. Det är helt fantastiskt att jag har möjlighet att skriva om det som jag  brinner för i ett forum där jag själv kan påverka hur jag når ut. Så den möjligheten vill jag verkligen ta vara på. Vad är det då som blir den röda tråden? Naturligtvis kommer den att handla om ”Ditt professionella rykte!” och allt som händer i vår resa och vad jag möter och upptäcker när jag har förmånen att jobba med fantastiska personer som tar reda på sina professionella rykte. Sen är jag passionerat intresserad hur vi med små justeringar kan leva vårt liv precis som vi vill även ta fram hela vår potential när vi inser att vi själva kan välja …hela tiden.  Vi är så mycket bättre än vad vi själva tror och vi har så mycket inom oss som inte kommer ut av många olika anledningar. 5F3A1587 Speciellt under 2013 har jag jobbat fokuserat på att lyssna inåt för att ”bara” göra det jag brinner för, tycker är kul och mår bra av. Det är egentligen inte så svårt men jag har ibland gjort det svårt. Vad är det då som jag krånglat till och vad är det som fungerat bra ? Det vill jag dela med mig av. Jag är en helt vanlig tjej som just nu lever mitt drömliv på många sätt och jag hoppas du vill följa med på min resa i höst.  Först kommer jag att backa bandet för att berätta hur jag tänkt och vad jag gjort. Vad  jag stött på och vilka resultat jag ser. Min önskan är att  jag kan inspirera dig att göra någon liten justering som känns bra för dig för det är först när vi mår bra själva vi kan ge till andra.5F3A2846 Så nu kör vi för….. EN dag ska vi DÖ! Men ALLA de andra dagarna får vi LEVA. Kom gärna med frågor och funderingar här på bloggen eller genom mail.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Uppdaterad uppkopplad för höstens upptäcksfärd!

  1. Hej Karin,
    härligt det du skriver, allt är så enkelt och allt är så sant och allt är så viktigt. Tänk om vi alla kunde ta det här enkla och LEVA nu i Livet, så kommer vi att få glädje och ge glädje, så har vi gjort det vi kan göra under vårt LIV. Att vi sen har till uppgift att hjälpa andra i livet är en självklarhet och att den viktigaste uppgiften, om man som jag har egna barn och barnbarn är att stötta dem och hjälpa dem i livet och ge dem så mycke glädje som möjligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s