Struktur

5F3A1201Ja det är ett ord som jag nästan var allergisk mot och som jag inte tyckte om. Jag har ofta fått höra att jag är ostrukturerad medan jag har sett det att jag är flexibel och öppen för olika lösningar….

Det jag ser som hänt är att när jag inte har MIN egen struktur på vad som ska göras så prioriterar jag ofta allt annat än det som är viktigt för mig för att jag är flexibel.

Såååå för att få andra resultat så behöver jag göra på ett nytt sätt vilket ledde till att jag strukturerade upp mitt liv helt inför 2013.

För att ha en riktning att gå efter så tog jag inspiration av Robin Sharma och satt upp MY 5 BIG THING  som jag vill ska ha hänt innan 31/12 2013 och sedan har jag brutit ner det i månader och veckor.

Inte så mycket nytt i det men jag har också varit konsekvent och varje vecka gjort en mindmap med varje dag och vad jag vill uppnå varje dag.

5F3A1202Det här kan låta tråkigt och fyrkantigt men jag har nog aldrig haft så mycket energi och hittat så många nya vägar som när jag jobbat på det sättet.

Jag har satt mig själv i centrum och gör bara saker som tar mig ett steg närmare det liv jag vill leva och de mål jag vill uppnå och ju mer jag tänker på det så …….Varför ska jag  överhuvudtaget göra saker som inte bidrar till det?

Ja så har jag ändrat min uppfattning om struktur och gjort det till MIN grej som hjälper mig att täppa  igen och laga de hål i min Pyspunka som har tagit min energi.

Vilken känsla har du för att strukturera och hur gör du det på ditt bästa sätt så att det tjänar och lyfter dig?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

4 reaktioner till “Struktur

    1. Ja jag tar lite här och där och utgår ifrån vad som känns bra för mig och så GÖR jag det för där hittar jag energi och min riktning och så är det såå roligt!!!

  1. Låter kanon! Själv tänker jag att ju mer struktur jag har, dess mer spontan kan jag vara.
    När Du talar om struktur, tänker jag att jag arbetat ”jagstrukturerande” med bl.a psykotiker. Dessa har inget ”fäste” utan svävar fritt i universum .Kan tyckas härligt att inte behöva ha tid och rum .Att helt leva ” här och nu” Men det har en baksida. Det vet alla som träffat en psykotisk människa. Detta är ju inte den struktur Du menar förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s