Hur vet vi och vem vet bäst ?

5F3A2100 I filmen ”Så som i himmelen” är det en scen där dirigenten Daniel absolut inte vill  att kören ska åka till Italien och sjunga. Han står och berättar att det inte alls är bra på många olika sätt och där finns då en liten tant som försynt säger :

”Men hur kan Daniel veta att det inte är bra för mig att åka till Italien?”

Just det har jag tänkt mycket på under året och det har också format min struktur hur jag vill leva. Att skriva ner konkret  vilka sammanhang och människor jag vill ha runt mig för att må bra och  expandera…vilka drömmar jag vill uppfylla och vilka böcker jag vill läsa och vilka saker jag vill utveckla och bli bättre på ……. och …och…….. samtidigt fylla på mig själv med DEN känslan……..5F3A1511

Jag är helt övertygad om att vi har svaren inom oss om vi bara lyssnar. När vi slutar att jämföra oss med andra och istället inspireras och öppnar upp utan att värdera  vad som är rätt eller fel då blir vi kreativa och modiga och då händer det som vi vill ska hända.

Vad är det som är bra för dig att göra? När jobbar du som bäst? och vilka böcker vill du läsa i år?

Så spännande att vi kan bestämma allt det själv och börja göra små saker varje dag som tar oss i den riktning som vi vill.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Hur vet vi och vem vet bäst ?

    1. Tack Ann för din kommentar!
      Nu var jag inne och läste på din blogg och blev super inspirerad. Tänk vilken härlig start på en ny dag en spännande söndag 🙂 och visst är livet spännande:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s