Hallonsaft tankar!

5F3A1299Jag har investerat mycket av MIN tid 2013 på att känna efter hur JAG ”känner” det. Resultatet som jag ser hela tiden är att när jag känner mig glad, bra nöjd, upprymd, nyfiken då ser jag hela tiden möjligheter. Alltså när det känns bra i magen, då har jag lättare att se lösningar och hitta personer som tänker i samma banor eller kanske ännu bättre ligger före mig och så jag blir inspirerad att ta ett steg till.

Sen finns det andra också. När jag är orolig, saknar tillit, inte är härvarande, jämför mig med andra och sänker mig själv….. Ja, då ser jag problem, min bekvämlighetszon blir större och bekvämare och jag drar till mig personer som inte lyfter mig utan tvärt om………… och jag får mer av som jag mår.

Så jag har tänkt så här:

– Om jag vill vara glad, må bra så bra som jag vill må är det mitt eget ansvar att fylla på med känslor, tankar inspiration i form av upplevelser böcker musik konst och allt jag tycker om för att då dra till mig mer av det.

Eller som jag mer och mer är säker på……..

Om jag vill dricka ett glas Hallonsaft så är det bra att jag fyller på glaset med hallonsaft och inte med Ättika.

Frågor på det 😉

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Hallonsaft tankar!

  1. Intressanta och viktiga reflektioner, jag är glad att jag hittat hit och ser framemot att följa din blogg framöver 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s