Ifrågasätta genom att sätta frågor mitt huvud som stökar till och stärker upp……..

5F3A2861Plötsligt  i helgen så kom det frågor in i mitt huvud som ifrågasatte allt jag tror på och har jobbat för i hela mitt liv.

– Tänk om jag har ”fel” att det inte alls ger bättre ”resultat” när jag lyssnar på mig själv och gör det som är bra för mig och det jag mår bra av och följer min passion?

– Tänk om det inte betyder något alls om jag gör medvetna val som alltid för mig mot glädje och det som är vackert och ger mig energi.

 – Tänk om det inte alls är så att det goda kommer tyst så jag inte behöver stanna upp och lyssna för att höra det komma och upptäcka det.

Tänk om världen fortfarande belönar att vi gnäller.. inte väljer… blir offer är missunsamma inte tar tag i våra drömmar… är så där bekvämt lagom  och fortsätter rusa på för att alla andra gör det ……

Hjälp !!! Då  har jag fel och har haft fel i hela mitt liv ………

5F3A2854Men jag fortsätter ÄNDÅ för det får MIG att må bra och om jag ska kunna ge något av mig själv till någon så är det mitt eget ansvar att välja och fylla på med det jag vill ge till andra. Jag tar ny sats för att  gungar på högre än jag någonsin har gjort………….för……….

Det är det vackra …äventyr…glädje .. tacksamhet …drömmar… möjligheter som både ger energi och en otrolig framtidstro och kraft för visst är det RESULTAT som egentligen räknas?! Visst 🙂

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Ifrågasätta genom att sätta frågor mitt huvud som stökar till och stärker upp……..

  1. Vet Du Karin-hur mycket man än tror på det man gör-så kommer stunder av tvivel. Jag tror att det måste vara så. Det kan vara bra att tänka till och inte bara köra på! Efteråt blir nog det man tror på ännu mer förankrat inom en.
    Vi är så många som tycker om Ditt ” tänk” så fortsätt på Din väg och lägg till nya upptäckter.
    Genom att vara ” tänkande” har man ju möjlighet att omvärdera om man kommer på någon annan tanke. Det är väl det som kallas utveckling.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s