Just Do it!

IMG_2632För mig är det världens bästa slogan. Att tänka så har hjälp mig så många gånger i livet. För mig betyder JUST DO IT! att jag inte behöver vara bäst inte vinna behöver inte veta att det kommer att lyckas men det jag vet är att jag VILL göra det och då är det bara att göra!

För mig har det lett till många olika saker …..Jag har sprungit Stockholm marathon …läst Bas medicin …gått på Axelssons …köpt en häst….. flyttat till Härnösand ….flyttat till Stockholm ……träffat otroligt spännande och underbara människor…..lärt mig massor…..blivit reseledare…….åkt till Barcelona ….pluggat engelska på folkuniveristetet ….startat eget företag………..

och när jag gjort JUST DO IT! så får jag en ny plattform att stå på nya möjligheter öppnas och jag lär mig så mycket om mig själv och livet så jag kan ta ett nytt steg inte för att vinna eller utan för att lyckas leva livet precis som jag VILL.

Så vad vill DU göra idag ? JUST DO IT :)x

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Just Do it!

  1. Härlig inställning. För mig är det ibland rädsla som ligger i vägen, och faktiskt onödig sådan eftersom jag vet att jag klarar det jag bestämmer mig för. Att just uttala orden Just do it – kan ju faktiskt på ett kraftfullt sätt (men inte med känslan att köra över rädslan) göra att jag faktiskt vågar köra linan ut. Härligt med alla saker du åstadkommit med Just do It-metoden. Den verkar ju mer effektiv än 5:2 som är så populära denna dagar …;-) Ikväll fortsätter jag på mitt fjärde och sista år till samtalsterapeut på Huma Nova och det ligger nog en del Just do It – krut i de också, tack!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s