Tur

5F3A2839Idag när jag vaknade kom jag på att jag glömt att spara ett viktigt dokument. Jag hade bara lagt ner det och skulle finjustera på morgonen. I morse när jag vaknade fick jag en känsla av att batteriet hade tagit slut i datorn och att mitt dokument då gått förlorat. Jag har gjort det för ut och jag vet inte hur många gånger jag ska göra det innan jag lär mig……..men så tänkte jag ………

Ofta har jag en sådan otrolig tur för jag ÄR en tjej med tur …eller jag kanske väljer att se det så……. med fasa och en snabb blick på omstrukturering av dagen öppnade jag datorn ….först svart …sedan  såg jag dokumentet fanns  kvar!!

YES Än en gång har jag tur!

Ofta säger man att det inte bara är tur man idag så bestämde jag mig för att jag  tänker fortsätta tycka att jag är en tjej med tur …för det är såå kul!

Så idag har jag alltså fokuserat på allt som jag har fått till mig för att jag är en tjej med tur…

Och oj vad det har hänt mycket…ett axplock är att jag har tur att ha en dotter som har en hund som vi fått gå  ut med i ett vackert tur väder….. Jag har haft turen att slänga skräp på soptippen och skrika Glädje !! Lycklig för varje sak vi slängde….Jag har haft tur att bli bjuden på både lunch och middag…..jag har haft tur att prata och filura med världens finaste livskamrat och kille….jag har haft tur att mitt knä samarbetade när vi provkörde jympapass på gräset…jag har haft tur att få spännande förfrågningar och hejarrop ….och jag har haft tur att känna mig lycklig för att jag är JAG!!

Det händer något magiskt när man fokuserar och visst är det mycket roligare att vila i att man har tur än att man har otur även om det kanske väger lika tungt……..

Så vilken tur har du haft idag? och Vilken tur vill du ha i morgon?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s