Nu är jag också här Anton!

993690_10201758884443307_37210297_nFör ca 1,5 år sedan så hade jag nöjet att gå med Anton Hörnfeldt på melodifestivalen i Globen. Jag hade haft förmånen att vara Antons  rådgivare på gymnasiet när han startade sitt egna företag och nu var det dags för honom att leva sin dröm och flytta till NY.

Vi satt på läktaren och pratade drömmar och jag berättade att jag var helt säker att vi alla har var sin unika väg som finns där och som det egentligen bara är att kliva ner på och gå.

Helt plötsligt sa jag till Anton:

– Kolla där nere  framför scenen mellan stolsraderna …….Där är din väg. den är rak, den är ren, där finns inga hinder utan du kan bara kliva dit och gå ett steg i taget framåt och njuta. Ta för dig allt som kommer till dig på ett självklart sätt och ta ett steg i taget.

Anton fattade på en gång och sedan berättade jag att jag har också naturligtvis  en väg, men att jag inte fattade det så tydligt när jag var ung, utan har burit dit en massa hinder i form av

Skuld….valda sanningar…..bekvämlighet…..rädsla…………dåligt samvete ………..inte kan väl jag …senare….

Och  min väg  finns där, och det är ju klar när den  inte är så ren som din är det lite svårare att komma fram för att bråte som ligger där.

Det har hänt och händer enormt mycket framförallt hur jag väljer att se och hantera det som ligger i min väg, speciellt de senaste åren och…

JAG känner så starkt precis när jag skriver denna blogg att NU är min väg också ren. Mitt ständiga jobb med mig själv  där jag lyssnat in mig själv och NU är  sann med mig själv  i varje val ar givit resultat. Här finns nu också min  väg som är ren och där jag kan kliva på och ta ett steg i taget med min dröm och mot min dröm och Leva mitt liv härvarande fullt ut.

Anton nu kööör jag också och lever i min dröm med allt vad det innebär! Hur coolt som helst!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s