Men Passion då? Ja, Ja !

bildJag tänker mycket på Passion letar efter den hela tiden. Dessutom  tror jag  att det finns oändligt mycket kraft när vi gör det vi känner passion för. Jag tror också att alla mår väldigt bra blir effektiva samtidigt som livskvaliteten stiger när vi gör och arbetar med det vi är passionerade för……….Men jag fattar inte varför jag inte hittar den överallt och att vi inte använder oss av det mer än vi gör idag. Vi pratar mest bara om den men agerar och fokuserar inte på den så mycket.

 

Här är ett exempel på varför jag tror det kan vara så och jag hoppas jag har fel så kom gärna med motargument.

I Sverige om du är en otroligt passionerad dansare som älskar att dansa mest av allt, men inte riktigt kan leva på det utan också  behöver diska för att överleva. Då är du en dålig dansare som inte riktigt kan leva på din dans utan behöver diska för att göra det. Vilket innebär att du kanske skulle ge upp dansen och skaffa dig ett riktigt jobb istället.

 

bildMen du  är faktiskt egentligen en helt fantastisk dansare som gör vad som helst för att hålla på med din passion att dansa. Du älskar att göra det så mycket att  att du t.om diskar för att kunna dansa. Vilken kraft!

Så tror jag det är i  många fall. Vi blir idag inte belönade när vi fokuserar och satsar på vår passion utan väljer bort den för det är annat som ger belöningar. Jag tänker att det går så mycket kraft, glädje ,kreativitet och liv till spillo som verkligen är slös när vi gör så här.

Jag fortsätter leta passion och vill så hitta nyckeln eller det som gör att brädan tippar över till att vi alla ska kunna leva och jobba med det vi är passionerade för och att det värderas och respekteras mycket högre än vad det gör idag för här finns så mycket att vinna.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s