4 X Verkligen = Sant!?

bild[8]Jag tycker det är såå spännande att  lyssna och läsa och ta in olika personers kunskap och vad de tror på och lever efter. När jag var yngre så  trodde jag att jag behövde följa alla deras punkter och misslyckades ofta, men idag kan jag ta in det som jag känner passar mig och som jag får energi av just nu. Vilket är mycket givande och inspirerande.

Igår fick jag till mig att ”What you really.. …really …..really …..really want will happend.

I de fyra really  ligger   .. …………. dream ..desire….. action ….passion. Och när du har alla fyra händer det du vill ska hända.

Och när jag tänker efter så är det inte så mycket ”flum” i det här resonemanget för det som jag har drömt om och haft en så stark längtan att göra har  också ”hänt”.  Jag också agerat och min passion har givit mig energi att göra det som behövs för att nå dit. När jag väl har bestämt mig för att göra och agera så bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker och om det passar sig eller om det ska gå. Då kör jag och det är då jag får min dröm att slå in.

Så för mig ligger det mycket sanning i det och då blir frågan är det ens någon mening att lägga energi på det som inte innehåller de 4 x bildreally? och vad händer när jag lägger mitt fokus på det jag verkligen verkligen verkligen verkligen vill? Tänk om det fungerar ?

Hur gör du och hur tänker du?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “4 X Verkligen = Sant!?

  1. Härliga tankar, you are really right! That’s my passion and action today, witch source from my decision and desire to achieve my personal short term goals, the important step to my long term dreams!

    Have a really nice and successful day!

    Kenthy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s