Här är här här man ÄR:)

5F3A1209Jag har ett härligt rörligt liv just nu och det är självvalt och jag älskar det. Det lär mig att Gilla läget ännu mer än jag någonsin gjort och när jag verkligen GILLAR läget så mår jag bra. Då tycker jag om mig själv och då är jag snäll med mig själv.

För det kanske är det som är det viktigaste …..Att vi är snälla med oss själva och omfamnar allt som händer för även om jag flyger och far så är jag med mig själv hela tiden och det är mycket roligare att vara med Karin som jag gillar och omfamnar. När jag landar i det och inser att här kan jag också välja  så blir jag trygg och lugn och glad att jag inte glömt mig där jag inte är utan att  här är här här jag är vart det än är:) Det är det som är hemma för mig:)

Kategorier: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s