Passion fortfarande efter 30 ÅR

”It’s not enough to want great things in your life. It’s important to EXPECT that you’ll get them. Want shows up in conversation, but expectation shows up in what you actually do to make those things come true. Be an active force for good in your own life. You have GREATNESS within you!! Les Brown”

I går gick jag helt på min intuition och  i sista minuten beställde en biljett till Calolas jumbileumskonsert på Berwaldhallen. Jag är ingen jätte Carola fan men jag söker hela tiden passion och vill vara där den finns. Och vilken passion!!

Hela hallen kokade, Carola levererade med glädje proffsighet lekfullhet och ett stort hjärta. Hon var grymt närvarande och Älskade varje sekund av kvällen vilket fick mig och alla i publiken att släppa det onda …tråkiga …kalla hösten…. problem …ensamhet   ja allt som tynger oss. Det som slår mig är att allt det som fanns i Berwaldhallen i går kväll finns hela tiden om vi väljer det.

Vi har så mycket inom oss som vi inte tar fram av olika anledningar. Men tänk om det är det som gör att vi känner lycka och även kan dela med oss av vår lycka? Att ta fram glädjen vara stolt över de vi är och i samma stund vilja dela med oss av det till andra. När vi mår bra i oss själva  och gör det vi älskar, ja då går det inte att låta bli att ge till andra och det var det jag såg i går och det vill jag omge mig med.

För mig är att lyssna på en känsla, göra det jag kan för att följa den och sedan njuta av resan det som driver mig, och det som är min dröm ..IMG_3051

Även om det är en liten sak som att plötsligt bestämma sig för att ta mig själv en fredagkväll till en konsert i Berwaldhallen med Carola.

Vilken känsla vill du följa och förstärka idag?

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s