Färgglada bilden av DIN potential!

5F3A4210I mitt underbara arbete där jag får sammanställa och utveckla individers professionella rykte så har jag förmånen att ”möta” många människor som jag kanske inte ens träffar. Vi har några personer som är ”certiferade” i Ditt professionella rykte! och som beställer analysen av oss för att sedan ta den vidare.

Det är så spännande att få en ”bild” av alla unika personer. Det är just det, vi alla är unika. Även om vi har samma jobb liknade arbetsuppgifter så upplevs vi så olika speciellt när det gäller hur vi beskrivs av andra.

Det slår mig att vi inte så ofta tänker på vad vi är bra på och att vi ska förstärka det och göra det ännu mer för att utvecklas och kliva fram  och expandera som personer. När jag nu jag sitter här och sammanställer så ser jag vilken otrolig kapacitet och potential det finns. Men jag ser också vad vi har fastnat i våra roller, valda sanningar, ursäkter för att inte leva livet fullt ut!

Det handlar inte om att vara beroende av vad andra tycker om mig för det bryr vi oss alldeles för mycket om …. Istället  ………Handlar det om att få en skjuts i rätt riktning när andra berättar om mina styrkor och i vilka sammanhang jag är som bäst… bidrar som mest …och mår som bäst!!!!

När vi konkret vet det och börjar tro på det, JA då kan vi göra det vi drömmer om för då kan vi börja tro på oss själva och att allt är möjligt!

Då kan vi också börja att ta ett steg i den riktning VI  själva vill gå utan att bry sig om om det är rätt eller fel för någon annan.

Hur cooolt som helst och jag tror att Sverige inte har råd att ha en hel hög  duktiga människor som väntar på …..ja jag vet inte bättre tider …sämre tider….att andra ska förändras…….att någon annan ska göra det först ???

Så jag är super glad att vara med och bidra till att synliggöra och färglägga  potential och styrkor som annars inte hade kommit fram utan bleknat bort. Jag är så GLAD att  GÖRA det jag ÄLSKAR och ÄLSKA det jag GÖR!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s