Bara en kortis som blev en långis!

5F3A4187 Egentligen har jag inte så mycket att säga samtidigt som jag nästan bubblar över av allt jag vill dela med mig.

Jag har ändrat på så mycket det senaste året. Och det jag ändrat mest är att jag verkligen lyssnat in vad som känns bra och vad jag får energi av. Det kanske kan låta enkelt och det är det också men det är inte lätt för jag märker hur fast jag varit i det jag gjort i 45 år av mitt liv och vad djupt vissa sanningar sitter.

Det innebär att jag ofta ändrar …. väljer om…. och justerar med små små val för när jag skalar bort allt som jag inte kan påverka så blir svaret vad som är bra för mig ofta något helt annat än jag trott. Och när jag då lägger fokus på det som jag dessutom kan påverka ja då händer det grejer.

Men det här är lite enerverande för det blir liksom inte det svar jag är van vid och det blir nästan tyst …Jag tror att det blir luft …och utrymmer för  att det ska finnas plats för nytt att komma in och det är en märklig och otroligt häftig känsla.

Under den här tiden har jag nog aldrig varit så stilla i mig själv ( har inte lärt mig meditera än…..och går inte på yoga regelbundet ..än) men jag har kommit mig själv närmare än någonsin…. och i stillheten och lugnet så händer det så otroligt mycket så jag nästan blir knockad.

5F3A4283 Lyssnar på mycket föreläsningar på nätet på TED läser mycket men framförallt så omvandlar jag det till det som känns bra för mig. Hela Karin jublar för det finns så mycket hon tycker känns bra drömmer om och vill som aldrig kommit fram i ljuset för valda gamla sanningar….skuld…begränsningar…..och för mycket jämförande och brus om hur det ska vara.

Jag samlar på mig återkommer och är grymt tacksam att det finns en kanal där jag kan skriva det jag känner på det sätt som känns rätt för mig. Vilken lycka att leva just nu.

EN dag ska vi DÖ …men ALLA andra får vi LEVA! Wiiiiie!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

2 reaktioner till “Bara en kortis som blev en långis!

  1. Karin-det Du skriver berör. Kanske är detta Ditt sätt att meditera -att lyssna inåt. Tycker om Din bild och ser den som den väg Du går framåt. En väg där allt kan hända. Något helt oväntat kan dyka upp.
    Ja vanans makt är stor, men är man medveten och vill förändra är jag övertygad om att det går-även om det tar tid. Tror att skulden är svårast att få bort. Men man kan lära sej! Jämför med då jag som diabetiker ” syndar” ( ja det kallas så!) och äter något sött. Förr gjorde jag det så snabbt som möjligt och gärna då ingen såg det! Nu gör jag det då det är fest och njuter med andra, Känns helt rätt idag.
    Själv känner jag stillhet och lugn, men funderar om jag kunde göra mer av det-så som jag tror att Du gör. Tack för att Du sätter igång utvecklande tankar i mej Kram från Helena

  2. Fina Karin! Vill bara åter säga…TACK för att du inspirerar mig. Tänk att du var den första person som jag tog kontakt med när mitt hjärta visade mig att det var något som jag skulle göra ❤ Fortsätt på din väg så fortsätter jag på min och så ses vi i någon vägkorsning:)) Kram Helena i Skellefteå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s