Ett steg i taget –ett steg taget!

5F3A4283Jag håller på för fullt att sätta ner mina fötter för att nå ut med det jag vill förmedla och berätta. Jag har ett underbart liv som jag älskar ….. jag arbetar med det jag brinner för Ditt professionella rykte! … har förmånen att träffa otroligt spännande människor.

Samtidigt skulle jag vilja dela med mig av det jag lär mig och ser och upptäcker eller kanske det mest är att jag för mig själv  att jag vill sätta ord på det för att sedan gå tillbaka och se vad som händer hur jag tänkte och om jag tänker  och gör annorlunda vad händer då …………….

Jag har alltid tränat mycket och älskar att springa men har de senaste två åren liksom inte fått till det för mitt vänstra knä trilskas. Men så i söndags så slog det ner som en blixt från klar himmel att jag vill springa NY marathon 2014. Blixten flammade till och jag fick helt plötsligt en struktur på hur jag vill blogga för att dels berätta om min träningsresa kombinerat med vad som händer i mig mitt liv under samma tid.

5F3A2839 Vad jag ser, lär mig, fokuserar på och hur det går. Så om ni vill så börjar nu mina stapplande steg mot 2 november 2014. Kommer jag att klara det? Vad händer med mitt knä? Vad händer i mitt liv? Och Vad händer med mig ????

Jag hoppas att jag också med detta kan inspirera dig att hitta det som liksom blixtrar till i dig så du finner den väg du vill gå för att leva ditt liv briljant!! För EN dag ska vi DÖ alla ANDRA får vi LEVA!

Jag vill berätta vad jag gör alla de ANDRA dagarna för att leva MITT liv fullt ut och vad jag gör eller inte gör de dagar när det inte känns så och se om jag kan hitta MIN väg att ändra på det.

 

 

NY Marathon 21 oktober 2013

Idag tog jag mina första steg för att springa NY marathon 2014. Så mycket symbolik och så mycket vilja det ligger i det. Även om ändan var tung som bly ryggen vräkte och var ihopsatt med klister och jag bara sprang eller hasade mig 10 min åt ena hållet för att sedan vända så finns glöden viljan passionen att designa mitt eget liv så starkt.  Och jag gjorde det. Nu skriver jag MIN berättelse  i min egen blogg där jag också dokumenterar om min resa mot marathon 2014 och allt som synkroniserar sig på vägen dit.

5F3A4251Det här känns otroligt spännande  och utmanande och det kräver dicipin som jag har ……tid som jag har ……..passion som jag har ……..tålamod som jag  har ……äventyrslust som jag har……….  kärlek till livet som jag har ……ett stort Vill som längtar att göra………….och en frisk kropp som jag har! Så nu köör vi ..eller jag 😉

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s