Ligger lite efter i rapporterandet.

5F3A2928Tisdag 22 oktober 2013

Ligger lite efter i rapporterandet.

Ställde klockan på 0500 för att nu ge mig ut andra dagen på mitt ”marathon projekt.”

Jag har under en lång period närmare bestämt i över ett år klivit upp kl 0500 men under sommaren brutit det för att se vad som händer då.

Kontentan är att jag älskar att vara uppe på morgonen för jag tycker det är en häftig tid då jag får mycket gjort och då det finns ett lugn och en stillhet som verkligen attraherar mig. Jag är  absolut inte morgonpigg och jag tror jag behöver mer sömn än jag vill erkänna speciellt efter min tid med 8,5 år med alldeles för lite sömn och mycket jobb när jag drev Rutiga dukens café. Jag tror t.om att jag är lite allergisk mot att sova för litet för kroppen svarar omedelbart på att bli lite snuvig och förkyld vilket är irriterande men egentligen helt underbart för ………….Tänk vad kroppen ändå försöker få oss att må bra. Tänk att den ger oss bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas och ändå kör vi på och tror att om vi kör mer och fortare så känner vi ingenting.

Kommer ihåg på en kvinna som jobbade på en bank där jag masserade som en dag sa till mig :

-Jag skulle vilja att du tar bort en punkt här i nacken som gör ont när jag är riktigt stressad. Den är såå irriterande.

Jag svarade:

– Nej det tänker jag inte göra, för det är din livförsäkring var rädd om den.

 5F3A4255Hur som hest så vet jag att jag kan tvinga mig upp på morgonen kl 0500 och det går bra och jag får så mycket gjort men är det egentligen därför jag ska kliva upp? För att klämma in ännu mer jobb möten.. marknadsföring… träning och göra dagen längre eller kan jag på något annat sätt få till att jag både kan vara uppe på morgonen och njuta av dagen?

Hur gick det då?

Klockan ställd på 0500 och för mig en viktig symbolisk handling att kliva upp och gå och springa mina 20 plus 30 min som jag lovat mig själv…En vånda skönt i sängen hinner kanske i kväll…….. men jag lovad ju mig själv….. En tanke kommer ….Hur ofta bryter jag löten till mig själv ?…..varför gör jag det? …..Vilka ursäkter tar jag fram??

………..och efter en 20 min trilskande så är jag uppe klär på mig träningskläderna ……..

Mörkt ljummet och en massa vattenpölar som jag först försöker undvika sedan är det bara att plaska på och vaken blir jag på en gång. Kul är det och pigg blir jag på en endaste gång. Jag går 30 min ut och tänker att jag joggar 20 min hem.

5F3A4256Jag har ett knä som krånglar och det krånglar inte bara fysiskt utan också i mitt huvud för jag märker hur jag kopplar ur hela vänster sidan så nu när jag springer har jag fullt fokus på att kliva ner rätt med hela foten och det fungerar!!!! Det är kanske mycket en smärtreflex som förut har slagit till för när jag medvetet springer och känner efter inte i huvudet utan hur jag jobbar så känns det bra. Jag är otroligt härvarande, andas och tar medvetet  ett steg i taget.

Dagen har börjat på allra bästa sätt jag sätter mig på ett plan till Stockholm och njuter av att jag har bestämt mig. Det känns ända in i märgen att nu är jag på gång. Det här vill jag göra och jag ser med spänning fram emot allt som kommer att hända som kanske alltid händer men som jag ska dokumentera

Jag ska skaffa mig en rutin för att lägga upp blogginlägg varje dag med mina funderingar  och  iaktagelser så tålamod gäller.

5F3A4253Just nu är jag på väg från Stockholm till Lomma och veckan har innehållit så mycket bra och jag har sprungit lufsat 20 min varje dag för att sakta och försiktigt vänja kroppen och knoppen. Oj vad jag njuter av det. Känns urlyxig! Sedan har jag tagit många bra beslut som förenklar och förtydligar och tar mig långt utanför min trygghetszon som så klar egentligen inte alls finns men som jag kan ta som en ursäkt att inte göra vara den jag är och nå dit jag vill.

Så nu blir det mer bloggande och förhoppningsvis kortare och mer lättlästa ibland i alla fall.

Jag blir vad jag tänker!!

Vill jag bli något annat så är det dags att tänka nya tankar för allt som finns nu och är verkligt började med en tanke där jag fantiserade hur det skulle kännas och vara om jag gjorde det jag har gjort så jag lägger fokus på att känna hur det känns när jag uppnått mina drömmar och tänker så ofta jag kan på dem för då blir det en sanning.

Meningen med livet är att LEVA det!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s