Norrköpingsmåndag !

IMG_3101Ja nu blir det en summering av veckan som gått och vad gäller mitt springande så har jag börjat försiktigt varit ute fem gånger och sprungit 20 och 30 min. Kanske är det så att jag egentligen har lufsat med fokus och härvaro för att se att jag inte fortsätter att belasta mitt knä fel och det har gått jättebra inget ont.älskar känslan att jag är på gång och fortsätter denna vecka med samma upplägg plus styrketräning ev Bikramyoga. Jag liksom älskar att frossa i att planera hur jag vill träna och när jag ska planera in det. Jag har alltid sett till att lägga tid för det så det är hur enkelt som helst att få till när jag väl bestämt mig.

bild-1Det är det här jag också vill föra över i andra saker jag gör vill göra mer av och vill utveckla. Att programmera om ”gamla vanor” ”ursäkter” ”sanningar” till mina nya bra så att de kan bli det som går på autopilot är en spännande och häftig resa.

Jag har också tagit Katy Caroan  som hjälp för att få den skuts som jag behöver för att expandera som jag vill. Ur spännande ska det bli och jag vet att det kommer att sålla bort och reda ut mycket av mina filuringar så att det kan omvandlas och turboladdas till ett kraftfullt agerandeFör mig blir det tydligare och viktigare att det jag gör ska bidra till  att nå dit jag vill och när jag medvetandegör mina vanor så ser jag att mycket kanske inte främjar det. En del är riktiga stoppklossar som jag kan kalla ursäkter för att inte göra det som är viktigt.

bildIdag har vi förmånen att vara i Norrköping och återkoppla Professionella rykten till duktiga driftiga entreprenörer och det slår mig igen vad mycket vi alla har inom oss som inte kommer fram. När jag pratar med dem så har de också ursäkter som egentligen inte är deras egna utan som bara finns där. Oj vad mycket som skulle hända om vi undersöker vilka vi egentligen vill ha kvar av ursäkterna.

Japp det var en reflektion så här mitt på dagen och när jag kommer hem blir det långprommis med spring. Underbart!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s