Ninaninaninanna …Dagens ordtips!

IMG_3065Träningen går lysande över förväntan och jag älskar verkligen att vara igång igen. Just nu första månaden är min plan att vänja kroppen senor och ligament att jag springer. Mitt mål är att komma ut minst 5 gånger i veckan på en tur som består av 40 min-1 timmes snabb promenad och sedan 20-30 minuters spring.

Mitt mål som jag satt ut var ju NY marathon 2014 och jag har sett att det kanske inte är möjligt för det går inte att anmäla sig till loppet utan man lottas för att komma med………..Men jag är inte orolig utan målet står fast och jag kommer säkert på ett annat lopp eller sätt…Återkommer med det!

Det är inte bara träningen fysiskt som jag älskar när jag springer utan min hjärna går igång och jag har så sköna filurfunderingsstunder med mig själv när jag är ute. Precis nu fastnar jag på ords betydelse………..

Jag funderar på vad de betyder för mig och hur jag har tolkat dem förr och hur jag vill tolka dem  i framtiden och så klart hur jag uppfattar att de tolkas generellt av andra. Som vanligt är det helt ovetenskapligt och egentligen bara mitt tyckande men det ger mig nya spår och det gör att jag också kommer närmare min egen sanning.

IMG_2896Dagens ord är Naiv.  Naiv betyder omedveten som ett barn, barnslig. 

Jag kanske ibland är lite naiv. Ta det här med NY marathon.  Jag satt upp det som mål och naivt tänkte hur svårt kan det vara. Jag är naiv när jag ser världen som god …..jag är naiv när jag tror att jag hela tiden har tur……..jag är naiv när jag tror på kärleken och att jag kan förverkliga det jag drömmer om……… osv.

När jag får den kommentaren har jag tolkat den som lite negativ. Att jag är inte tar saker på allvar… inte är seriös……inte vet hur det fungerar ….är lite barnslig…… MEN ……….

Nu när jag har lagt lite tid på att fundera på vad det betyder för MIG att vara naiv och det  kanske inte är så tokigt ändå 😉

När jag är ”naiv” så tar jag tag i saker för jag har en känsla att det kan bli verklighet och att det kommer att gå. När jag är ”naiv” är det på DET som känns bra i magen och som jag verkligen vill göra och prova. När jag är lite ”naiv” så tar jag bort många ursäkter, valda sanningar som jag har om mig och hur det fungerar………. När jag är ”naiv” tar jag inte livet så allvarligt men jag tar det på allvar för jag vet att det finns många möjligheter som jag vill kliva ut och ta

IMG_2924Så idag har jag omvärderat det för mig negativt klingande ordet naiv till något positivt som för mig innebär att gör att jag öppnar upp för möjligheter innan jag tar fram alla risker och problem som finns och då får JAG kraft att ta första steget ..och ett till …och ett till och möta ev. problem som uppstår precis då de uppstår. Då har jag energi att lösa dem med full kraft… för jag har inte lagt den energin på att oroa mig långt i förväg och dessutom har jag inte ens märkt de problem som kanske i planeringen skulle dyka upp men som inte uppstod.

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s