Lika! Olika Unika!

Tränande går briljant och det som slår mig är att när jag bestämmer mig för något som verkligen kommer inifrån mig och som jag VILL finns ingen tvekan. Hur ofta gör jag det? Kan jag ta fram den känslan ännu mer och följa den utan att fundera på om det är rätt vad andra tycker eller jämföra mig så finns här en spännande nyckel till ett lås till en dörr som rymmer mycket möjligheter!

bildI går sprang jag förbi dessa som fick mig att tänka på Kontraster!

Jag älskar kontraster och det vi fokuserar på växer ju som bekant. Så jag upptäcker många spännande kontraster just nu som berikar samtidigt som jag ser att vi fortfarande försöker vara lika och inte sticka ut för att vi kanske vill bli omtyckta ….passa in… inte ta fullt eget ansvar… för vi bär på valda sanningar …….eller bara för att vi vill och har det bra som vi har det.

Jag har ingen TV sedan 4 år tillbaka men jag har några program som jag tittar på, och ett är ”Så mycket bättre!” Av en slump så såg jag att det hade startat igen och redan i första avsnittet överraskas jag och blir glad av den respekt som finns mellan dessa personer som är med även om de är helt olika på alla möjliga sätt.

Starka personligheter i olika musikstilar olika åldrar, kön, färg, och form men med musiken så röd tråd och grym respekt för varandras passion och person vilket får mig att rysa. En färgskala som innehåller alla färger som mångt och mycket är starka kontraster till varandra.

Tänk om vi skulle sätta ihop våra olika partier i ett sådant program och se vilka olika kontraster de har och vilken färgpalett de skulle bilda men den röda tråden vad kan vi göra för att skapa Sveriges bästa  framtid. Visst skulle det vara spännande!!

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s