MOD!

Min tagline ……Alltså Mitt professionella rykte i en mening  …..Hur andra uppfattar mig när jag är som bäst mår som bäst gör det jag älskar och då jag egentligen känner att jag ”bara” är Karin säger….

” Med glädje närvaro och mod berör och inspirerar Karin dig att bygga på dina styrkor och leva livet fullt ut ”

 bildAtt uppfattas så är en ren gåva för då mår jag också som bäst och jag tror jag kan må så hela tiden om jag väljer. Då kan jag bidra med mitt bästa jag och då fyller jag på hallonsaft så att jag kan ge det till de jag möter.

Själv tänker jag inte att jag är speciellt modig i vanlig bemärkelse men jag märker att mitt MOD handlar om att hålla fast vid det JAG tror på det som är sant för mig så att jag är sann med mig själv. För mig är mod att alltid  se det goda i allt som händer vara vaken så jag kan välja bort det som inte är bra för mig och lägga allt mitt fokus på Glädje Kärlek och Livet som jag ser det.

Mod  för mig är att välja det glädje och det goda  i alla situationer även om det inte alltid betraktas som seriöst eller realistiskt.

Mod för mig är att vara härvarande eller närvarande så att jag känner när jag går utanför mig själv och tar andras sanningar eller mina gamla som inte stämmer som mina och snabbt säga ………………släpp!  Så att det blir ett litet tomrum i tankarna där jag kan släppa in det jag vill fokusera på.

Mod  för mig är att ha tillit till att Kärleken och Glädjen övervinner allt .

Mod  för mig är att ha tillit att det är inte det jag GÖR eller HAR som är viktigt utan den jag ÄR.

Mod för mig är att byta ut oro och rädsla till tillit och tacksamhet.

bild kopia Här kommer två modiga personer som efter en natt med skypande mellan Jönköping och New York bestämde sig att köra en webbintervjuserie som de spelade in under en dag när de för första gången träffades i somras. De visade att allt man drömmer om går att göra och när man gör på sitt eget sätt utan att jämföra sig med andra så lyser passionen igenom.

Jag hade förmånen att prata om Tacksamhet i ett program som du kan se och vi alla var modiga nog att göra något fullt ut för fösta gången och oj vad kul det var!

Tack Anton Hörnfeldt och Matilda Aldsjö för ert MOD att vara er själva fullt ut och följa er passion och era drömmar!!

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s