Gör om gör rätt eller välj nytt!

5F3A4226Jag har förmånen att arbeta med ett gäng fantastiska entreprenörer som har tagit reda på sina professionella rykten! Så mycket kompetens, potential, vill och så många härliga drömmar som finns inom dem. Så kul och jag lär mig så mycket och blir grymt inspirerad när jag arbetar med dem

När man vet sitt Professionella rykte och det börjar landa i kroppen så får man styrka och energi att sikta på det man egentligen vill drömmer om och vet att man har kapacitet att göra.

Min fundering är idag varför vi inte gör det hela tiden? Varför tror vi att det är svårt och inte riktigt realistiskt att gå på det vi brinner för och känner passion för fullt ut? Tänk om det går lättare blir bättre och leder oss mot den framgång vi vill ha i livet och som vi är här för att skapa. Rent logiskt eller ologiskt skulle det vara naturligare att nå dit vi vill om vi utgår från det vi brinner för och det vi är övertygade om att vi kan bidra med istället för det vi tror att vi måste göra och det som tar energi ifrån oss.

Spännande och jag funderar vidare på hur mycket vi gör varje dag  som inte leder till att vi mår bättre….kanske  egentligen inte behövs göras…….som vi inte är medvetna om att vi gör……….Tar oss till det liv vi vill ha.

5F3A1299Tänk vad tid vi skulle spara om vi stannade upp och valde  att göra det som gynnar oss som personer som sedan spiller över till alla runt omkring.

Jag har aldrig GJORT så lite och fått så mycket GJORT som NU och Jag har aldrig mått så BRA som jag gör nu. Så jag är övertygad att det går. Vi behöver bara stanna upp lyssna medvetandegöra och välja och VÅGA tro på att det är sant.

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s