Hit och dit och på väg!

bildJag älskar att vara på väg och den här veckan och just nu i mitt liv är allt på väg hit och dit mer än någonsin.

För mig blir det så tydligt när jag är på väg stannar jag upp ännu mer inom mig för att känna efter var jag är, kanske inte först i världen utan i mig.

För när jag är i olika världar med olika människor olika sammanhang så blir jag påverkad och låter mig påverkas på olika sätt. Det jag tycker är så spännande är hur jag väljer att det ska påverka mig och vad jag lär mig.

Just den här veckan var planerad med en massa olika saker och nästan allt blev på ett helt annat sätt.  När jag väljer att se det som är bra i varje situation och vara härvarande så mycket jag bara kan så blir resultatet att jag kommer närmare …..får så många tecken och tankar som  också tar mig närmare det jag drömmer om och det jag verkligen vill göra på det sätt jag  vill leva.

Så jag säger Tack för en underbart givande vecka och allt jag lärt mig om mig själv och andra.

Kategorier: Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s