Stormen ……Just NU!

 5F3A4668Så har jag då upplevt min första storm live här nere i Lomma. En mäktig kraft och skådespel som gör mig medveten om vad lite vi kan påverka när det gäller det yttre och vad bra jag har det som har tak över huvudet och efter en härlig vända ute kan återvända in tända ljus och fortsätta jobba.

Stormen gör mig också medveten om att jag själv kan göra så mycket för att lägga fokus på det jag verkligen kan påverka även ibland så känns det som att det blåser en storm utanför mig. En storm av …det som varit ….det som kommer att ske….. det jag behöver fixa …..där jag skulle ha varit …. Det jag tror att jag måste göra för att …ja för att någon bestämt det och det är så jag tror det ska vara.  Och så är det lätt att den stormen får tag i det som är inne i mig det jag verkligen kan påverka mitt lä och där jag tänder mina ljus tänker de tankar jag vill och gör det jag vill och älskar just nu .

För just nu är det lugnt …Just NU är det enda som finns…. och Just NU är precis det jag kan påverka som då lägger grund till det liv jag vill ha det jag vill känna och göra.

Just NU kan jag göra det igen och välja om och lägga fokus  på det jag vill ska växa.

Just NU är Lugnet och Kärleken och Drömmarna viktigast för mig och jag tänker mig att inne i mitt lä kommer det alltid att vara det viktigaste för då mår jag bra då är jag glad och då känner jag att jag lever precis som jag vill. Och Just NU och alla NU är det, det  viktigaste jag gör att fortsätta bygga på  mitt lä så det kan storma hur mycket som helst utanför. Just NU!

 

 

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Stormen ……Just NU!

  1. Det här ” skrivet” gillar jag verkligen! Tror mej förstå exakt vad Du menar. I sista meningen har Du sammanfattat det som är viktigt! Du är verkligen bra Karin Sandin! Kram och så hjälper jag Dej att bygga på Ditt lä om Du vill och om jag kan! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s