Kvällsfiluringar!

bildIdag har jag fyllt på med mycket klokskap, passion, motion och härliga samtal. Jag har läst om balans i livet och frågan är hur vi får balans och vad det egentligen betyder.

Jag har gått många kurser där man ska göra ett livshjul. Som många av er vet så består den övningen av ett hjul med olika ”livstårtbitar”. Dessa tårtbitar ska man uppskatta och fylla i och för att få balans i livet ska tårtbitarna vara ungefär lika stora.

Jag har i många år trott att det är något otroligt stort fel på mig eftersom jag bara blir super stressad av just att jag ska sträva efter att få alla tårtbitar lika stora. Under de senaste åren då jag lärt känna mig själv ännu mer så vet jag att balans  för mg är när det böljar och  när jag  fokuserar på det som är viktigt precis NU för att sedan bygga på med det som kommer NU ……………..Då har jag kraft och styrka att vara härvarande och ta tag i det som händer NU och som jag vill ska hända NU.

Det jag vill säga är att det finns lika många sätt att hitta balans i livet som vi är människor och ju mer jag läser och lyssnar på alla de som inspirerar mig att expandera som människa desto mer ser jag att svaret finns inom mig och JAG VET när jag mår bra känner mig stark och lugn DÅ har jag balans i livet!

 “Balance is the perfect state of still water. Let that be our model.
It remains quiet within
and is not disturbed on the surface.” –Confucius

Publicerat av

karinsandin

"Karin är en modig och fängslande entreprenör som inspirerar och berör med sin smittsamma glädje och har den gnista som världen behöver."

En reaktion till “Kvällsfiluringar!

  1. Intressant! Balans har jag aldrig funderat över något vidare!
    Det viktigaste är väl att man har förmågan att hänga med i livets upp och nedgångar, som väl ofta ger obalans!?! Att tillåta det som blir och känns-utan att vara ” ett rö för vinden”
    Tänker att det är viktigt att känna frid ! Kan man inte göra det om saker inte är i balans? Jag tror det.
    Tror mer på glädje, tacksamhet, vänlighet, kärlek och omtanke, god hälsa och en massa annat.- Gillar kvällsfiluringar1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s